Rent a car M&G
Bez depozita
Bez ograničenja kilometraže

Od 20 EUR dnevno

Rent a car M&G

POUZDAN, JEFTIN I BEZ DEPOZITA

U mogućnosti smo ponuditi usluge i vozila koja mogu udovoljiti svim zahtevima i uklopiti se u financijske mogućnosti svakog klijenta.

Trudimo se biti što jednostavniji kako bi Vama pružili najbolji mogući doživljaj.

SPECIJALNE POGODNOSTI 

Bez depozita!

Neograničena kilometraža

Zeleni karton

PUNO KASKO osiguranje

Dostupni NON-STOP

Vozilo na vašoj adresi

Isporuka na aerodromu

Gratis dodatna oprema

Rent a Car M&G

Uslovi iznajmljivanja

Dokumentacija
Prilikom iznajmljivanja vozila lice treba da ima važeću vozačku dozvolu i ličnu kartu ili pasoš.

Opšte odredbe i uslovi najma
M&G rent a car (najmodavac) iznajmljuje klijentu čiji su podaci na prednjoj strani ugovora o iznajmljivanju vozila,vozilo pod sledećim uslovima:
Da svojeručno potpise ugovor o iznajmljivanju vozila I time se saglasi sa odredbama ugovora:
Minimum 21 godina starosti.
Minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole i obavezno je priložiti istu na uvid.
Obavezna identifikacija – lična karta ili pasoš na uvid.
Dužina najma – minimalna uračunata dužina najma je 1 dan (24 časa).
Da klijent prima vozilo u ispravnom stanju sa svim pripadajućim priborom i dokumentima o vozilu.
Da bez saglasnosti najmodavca nece vršiti nikakvu promenu delova ,sklopova ili uređaja na vozilu.
Da za produženje ovog ugovorenog perioda korišćenja vozila traži saglasnost najmodavca 48 sati pre isteka roka vraćanja vozila.
Vreme preuzimanja i vraćanja vozila moraju biti isti. Toleriše se samo 60 minuta zakašnjenja kod vraćanja vozila.
Po isteku prekoračenja od 60 minuta,automatski zaračunavamo novi, dodatni dan najma.
Da će snositi troškove utrošenog benzina. Gorivo koje nedostaje se naplacuje 2 EUR po litru po srednjem kursu NBS.
Vozilo se preuzima/vraća oprano, tehnički ispravno i bez oštećenja, prema zapisniku o stanju vozila. Ukoliko vozilo nije oprano naplaćuje se 500.00 din.
Klijent je dužan da plati sve kazne i saobraćajne prekršaje koje su nastale zbog nepropisnog korišćenja vozila, uključujući i kazne za nepropisno parkiranje.
Sva vozila poseduju Osnovno osiguranje od auto odgovornosti kao I 100% Kasko osiguranje. Ovo osiguranje NE POKRIVA štete nastale u unutrašnjosti vozila, oštećenje guma i točkova, oštećenja donjeg trapa, slomljen i/ili izgubljen ključ, izgubljenu ili oštećenu saobraćajnu dozvolu i karton osiguranja za inostranstvo, CD player, GPS uređaj, štete nastale tankanjem pogrešne vrste goriva i štete nanete svesno ili nepažnjom. Sva nabrojana oštećenja biće naplaćena u punom iznosu od klijenta.Vozilo je pod garancijom I najstroze je zabranjeno bilo sta raditi ,prepravljati I menjati delove na vozilu.U slucaju kvara odmah pozvati Rentacar agenciju I dogovoriti dalje korake.

PLAĆANJE I DEPOZIT
Najam vozila se plaća prilikom iznajmljivanja vozila i to gotovinom ili kreditnom karticom (Visa, Mastercard, American expres), uplatom na račun (pravna lica). Depozit za vreme trajanja najma nije obavezan!

PREUZIMANJE I VRAĆANJE VOZILA
Vozilo se može preuzeti i vratiti u našoj poslovnici a moguća je i dostava odnosno vraćanje vozila izvan poslovnice (hotel, kućna adresa, preduzeće i sl.) uz doplatu za dostavu vozila. Vozilo se može preuzeti i vratiti i neradnim danom i izvan radnog vremena uz doplatu. Prilikom preuzimanja i vraćanja vozila, obavezno je potpisivanje obrasca o stanju vozila. Savetujemo da zajedno sa našim službenikom dobro pregledate vozilo. Najmodavac neće obeštetiti klijenta za gubitak ili oštećenje ličnog prtljaga i robe koja se nalazi u/na iznajmljenom vozilu.

ZABRANE I NEOVLAŠĆENO UPRAVLJANJE VOZILOM
ZABRANJENO je iznajmljenim vozilom putovati u zemlje koje osiguravajuće društvo ne pokriva svojim osiguranjem: Kosovo i Metohija, Turska, Rusija, Ukrajina i Belorusija . Zabranjeno je da se vozilom upravlja pod uticajem alkohola, lekova i droga. U ovim slučajevima, osiguranje NE VAŽI – klijentu se naplaćuje pun iznos štete/krađe.
Iznajmljenim vozilom može upravljati samo lice koje je upisano kao vozač u ugovoru o najmu vozila. Dozvoljava se mogućnost da se upišu do dva dodatna vozača, uz odobrenje ABAKUS Rent A Car-a, prilikom preuzimanja vozila.

Zabranjeno je iznajmljeno vozilo davati na korišćenje neovlašćenim licima tj.licima koja nisu upisana u ugovor o najmu.
U ovim slučajevima osiguranje NE VAŽI – klijentu se naplaćuje pun iznos štete/krađe.

POLICIJSKI ZAPISNIK JE OBAVEZAN ZA SVE VRSTE OSIGURANJA!
Bez policijskog zapisnika, original dokumenta I original ključa pun iznos štete i/ili krađe biće naplaćen od klijenta bez obzira na vrstu kupljenog osiguranja. Zapisnik je potrebno sačiniti čak i u slučajevima kada klijent nije bio prisutan prilikom oštećenja vozila (npr. vozilo je oštećeno na parkingu odstrane NN osobe).

POSTUPCI u slučaju nesreće, štete i krađe vozila
Klijent je obavezan da postupi na sledeći način:
ODMAH da obavesti policiju i M&G Rent A Car o događaju i da postupi po njihovim instrukcijama. Da zapiše podatke o drugim učesnicima u nesreći tj. događaju.
Da ispuni evropski izveštaj o saobracajnoj nesreći/šteti prilikom vraćanja vozila.
Da napiše kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima se desila nesreća/šteta.

Transparentnost
Nema skrivenih troškova. Potpuna pouzdanost!

Odlična usluga
Rezervišite svoj automobil za nekoliko minuta!

Savremeni automobili
Naš vozni park čine savremeni modeli automobila.

Dodaci
GPS, dečija sedišta i još mnogo dodataka.

Odnos kvaliteta i cene
Automobili visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama.

Ljubazno osoblje
Ljubazno i osposobljeno osoblje.

Brza i pouzdana usluga koja štedi vaše vrijeme

Rent a Car M&G

Kod nas ne morate birati između automobila koji će ti pružiti vrhunsku sigurnost i onoga koji će ti priuštiti jedinstveno, zabavno putovanje. Kod nas dobijate sve u jednom!
Svi segmenti naše ponude stvoreni su kako bismo ti u najvećoj mjeri olakšali svakodnevicu i tvoje putovanje obojili tonovima slobode, zabave i opuštenosti.

Ne daj da te drugi vozaju, odaberi Rent a Car M&G

Vozila po tvom ukusu

Uz naš najam vozila, nitko te više neće vozati! Preuzmi stvari u svoje ruke, (p)ostani sam svoj šef i odvezi se u stilu. Uz naš rent a car, nećeš više morati zavisiti o drugima niti razmišljati kako najbrže i najbezbolnije doći od točke A do točke B. M&G ti omogućava rezervaciju vozila u svega nekoliko minuta gde možeš odabrati vozilo, opremu i zaštitne pakete po svojoj meri i svom ukusu.